Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

آخرین بار همین چند روز قبل بود که حمید اعتباریان تهیه‌کننده «سن پطرزبورگ» اعلام کرد به زودی کار ساخت این فیلم را آغاز می‌کند و کار نگارش این فیلم را هم به پیمان قاسمخانی و امیرمهدی ژوله محول خواهد کرد.
به گزارش خبرآنلاین او این جمله را درست در میانه فیلمبرداری فیلم جدیدش گفت که ژوله در آن در نقش اسامه بن لادن جلوی دوربین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در سینمایی که سری‌سازی حسابی رونق گرفته و «تگزاس»ها که کمدی‌هایی فاخر نیستند، حدود ۴۰میلیارد گیشه داشته‌اند، فیلمی که ستارگان جذابی چون پیمان قاسمخانی و محسن تنابنده رل اصلی‌اش بوده‌اند و قصه‌اش پر از هیجان و خنده بوده چرا نباید بفروشد؟ این پرسشی است که احتمالا هر بار حمید اعتباریان از خود می‌پرسد که سال‌هاست دنبال ساخت قسمت دوم این فیلم خاطره انگیزش است. او احتمالا دنبال تکرار موفقیت امثال «نهنگ عنبر»ها در گیشه است. تمی که سبب شده پیمان قاسمخانی سری دوم پژمان را با نام «ارتش سری» بسازد و احتمالا حتی منتظر جشنواره فجر آینده نباشد! یا دیگرانی که چنین سبکی از فیلمسازی را در دستور کار گذاشته‌اند.

اما آیا این بار این فیلم ساخته می شود؟ اگر اینچنین است، چرا بهروز افخمی نامش در این پروژه نیست؟ اینها بهانه‌هایی هستند برای تماس با افخمی و او پاسخ می‌دهد:«ساخت سری دوم سن پطرزبورگ را خیلی جدی نگیرید. آقای اعتباریان هر چند وقت یکبار این جمله را می‌گوید و بعد هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد! البته اگر قرار باشد این طور که گفتند در چند ماه آینده این کار را کلید بزنند، قطعا من کارگردانش نیستم اما خیلی هم باورم نمی‌شود که این بار هم قرار باشد چنین کاری اتفاق بیفتد.»
او ادامه می‌دهد:«البته که دوست دارم ایشان این فیلم را بسازد چون به رای داوری خانه سینما چنانچه این فیلم ساخته شود، ۵ درصد از سهامش برای من است چون از کارگردانی سری اول فیلم طلب داشتم و قرار شد ۵ درصد سری دوم فیلم هر وقت ساخته شود به من برسد.»
اما در شرایطی که افخمی خود در سود ناشی از ساخته شدن احتمالی فیلم سهم دارد، چرا با این قاطعیت می‌گوید این فیلم ساخته شدنی نیست؟ او پاسخ می‌دهد:«برای اینکه خودم هم مدتی در فکرش بودم تا این فیلم را بسازم اما به چند دلیل می‌شود گفت عملی نیست. «سن پطرزبورگ» بر پایه دو کاراکتر اصلی داستان یعنی پیمان قاسمخانی و محسن تنابنده پیش می‌رود. دو نفری که به خاطر مشغله‌های کاری‌شان، هماهنگ کردن‌شان برای بازی در این پروژه تقریبا کاری نشدنی یا خیلی خیلی دشوار است. تازه این جدای از دستمزدهای گران این دو ستاره است که چنین فیلمی را در مسیر ساختش چنان گران تمام می‌کند که صرفه اقتصادی ندارد. تازه اگر همه این موارد هم باشد، پیمان و محسن با گذشت نزدیک ۱۵ سال، دیگر آن چابکی قبل را برای بازی در نقش‌های‌شان را ندارند.»
در این شرایط ولی اعتباریان همچنان گفته خود را تکرار می‌کند و باید دید در نهایت این اتفاق رخ می‌دهد یا خیر. 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سن پطرزبورگ پیمان قاسمخانی محسن تنابنده صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی

هرچند رسانه ها مدعی هستند که آمریکا و عربستان بزودی پیمان امنیتی منعقد می کنند ولی بررسی دقیق تر نشان می دهد که انعقاد چنین پیمانی با توجه به دیدگاه های متفاوت دو کشور در این خصوص دارای پیچیدگی است و فعلا نشانه ای از حل اختلاف در این خصوص وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آمریکا برای متقاعد کردن عربستان جهت پیوستن به روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وعده داده که پیمان امنیتی با ریاض منعقد می کند و این پیمان امنیتی توسط رسانه های غربی  به عنوان تحولی مهم در روابط واشنگتن و ریاض معرفی شده است.

 بحث درباره انعقاد پیمان امنیتی از مدت ها قبل مطرح بود و به دلایل سیاسی و حقوقی در نهایی شدن آن مشکلاتی وجود داشت؛ چراکه دو کشور درباره این پیمان دیدگاه های متفاوتی دارند. از منظر آمریکا امضای پیمان امنیتی با عربستان منوط به عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی است. این در حالی است که به نظر می رسد ریاض با این پیش شرط کنار نیامده و در شرایط کنونی امکان عادی سازی روابط با تل آویو دشوارتر از همیشه برآورد می شود.

عربستان به طور سنتی سیاست دو دولتی مبتنی بر تشکیل دولت مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 که با عنوان ابتکار عربی در سال 2002 نامیده شد را دنبال می کند. این درحالی است که رژیم صهیونیستی اساسا این راهکار را قبول ندارد و با غصب زمین فلسطینیان در قدس و شهرک سازی در کرانه باختری، امکان اجرای این طرح را ناممکن کرده است.

در حال حاضر هم حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی  به غزه و کشتار 35 هزار فلسطینی، بیشتر از هر زمانی عادی سازی روابط با رژیم را برای عربستان که داعیه دار رهبری جهان عرب و اسلام  در منطقه است را دشوار کرده است.

دست کشیدن از سیاست سنتی که اساس راهبرد سیاست خارجی سعودی در شامات می باشد، علاوه بر جنبه دیپلماسی عمومی، در جنبه سیاسی هم تبعاتی برای ریاض خواهد داشت. از همین رو عربستان تلاش دارد تا این پیمان امنیتی را از پرونده عادی سازی منفک نماید، ولی «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا با صراحت اعلام کرد که توافق عادی سازی روابط با تل آویو پیش شرط انعقاد پیمان امنیتی میان آمریکا و عربستان خواهد بود.

علاوه بر ملاحظات مربوط به منازعه فلسطین، بنظر می رسد ریاض و واشنگتن هنوز درباره اصل پیمان هم دارای اختلاف جدی هستند، چرا که تعریف دو کشور از این پیمان در اظهارات شان متفاوت است.  

عربستان تاکید دارد که پیمان امنیتی دربردارنده ضمانت آمریکا درخصوص تعهد به تامین امنیت عربستان و مقابله با هرگونه حمله به این کشور باشد و علاوه بر این واشنگتن محدودیتی در تامین تسلیحات مدرن برای ارتش سعودی قائل نباشد. این درحالی است که آمریکا بیشتر توافقی مبتنی بر همکاری های امنیتی و نظامی در سطح بالا بدون هرگونه تضمین به دخالت نظامی در صورت حمله به عربستان را مدنظر دارد.

به عبارت دیگر عربستان انتظار دارد که آمریکا پیمان امنیتی همطراز پیمان امنیتی اش با استرالیا منعقد نماید، ولی کاخ سفید بیشتر به مدل همکاری که مبتنی بر آموزش و صادرات تسلیحات و روابط حرفه ای بدون تعهد دفاعی تاکید دارد که هم اکنون شبیه آن را در منطقه غرب آسیا با مصر و بحرین منعقد کرده است.

البته حتی اگر عربستان هم به انعقاد این توافق قناعت نماید، مسئله کنگره می تواند دردسرساز باشد و در صورتی که توافق مذکور تائید کنگره را نداشته باشد، پیش بینی می شود با تغییر رئیس جمهور آمریکا، سرنوشت این توافق امنیتی میان ریاض و واشنگتن همانند توافق هسته ای با ایران در 2015 شکننده باشد. این درحالی است که با توجه به شرایط داخلی آمریکا ممکن است جناح رقیب دولت در مسیر این توافق کارشکنی نماید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسرائیل: عملیات ما در رفح ناقض پیمان صلح با مصر نیست
  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • پیمان یزدانیان و حسام اینانلو به تالار وحدت می‌آیند
  • انتقاد تند بادامچیان از وزرای اقتصاد و سمت /پشت درهای بسته برای اصناف تصمیم نگیرید /تصمیمات درباره صنف طلافروش اشتباه است
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • عکس‌| کنایه آقای گل استقلالی‌ها به گزارش پیمان یوسفی
  • «کاغذ شطرنجی» بهروز افخمی پروانه ساخت گرفت
  • سانسور شعر حافظ به سبک پیمان یوسفی در پایان مسابقه استقلال - ذوب‌آهن
  • جملات وایرال شده پیمان یوسفی در وصف نکونام!
  • شعرخوانی با سانسور به سبک پیمان یوسفی! / فیلم